Om os

Hvem er vi?


Carsten fra ´87 og Camilla fra ´92, tre fælles børn: Johan fra ´16, Anna fra ´18 og lille Frida fra ´20.

Vi har boet på gården i Højmark ved Ringkøbing siden juni 2013. Carsten købte den dengang for at kunne videre føre den Mink produktion, er var på gården, samtidigt med at have planteavl, korn, kartofler og græs.

I november 2020 blev erhvervet lukket.

Vi stod til at skulle ekspropprieres og vi var i lang tid i tvivl om, vi overhovedet kunne blive boende på gården.
Drømmen om familielandbruget var væk. Vi havde ikke mere end tomme bygninger, et stuehus, og et sted vi bare rigtig gerne ville arbejde og være.
Ikke mindst sammen med vores børn, som vi begge selv er opvokset med.

Hurtig voksede der en idé om at vi skulle bruge vores lade og pelseri bygning til noget andet. Camilla er uddannet bager i 2012 og har arbejdet med det siden. Så det var oplagt at vi skulle gå i den retning. Vi skulla da lave en gårdbager på vores egen gård!

Vi har selv altid være en del af det stolte danske landbrug, så vi ville lavet et koncept, hvor det handlede om:

  • at mindske madspil
  • at producere hovedsagligt af danske råvarer

Vi begyndte at søge diverse tilladelser og Camilla sagde sit arbejde op. Carsten begyndte at bygge bageri, han er nemlig en dygtig håndværker, og brænder for det.
Vi har bygget det hele selv, med hjælp fra forskellige håndværkere, og i foråret 2022 stod bygningen total renoveret og klar.

I april 2022 stod Gaardbageren klar til at åbne sine døre for første gang!

Vi har i dag 1 fuldtidsansat bager og 5-6 løse og unge piger til at hjælpe os. Vi producerer 6 dage om ugen og bager både til erhverv og private.

Vi venter stadig på at få vurderet vores minkfarm og som det ser ud p.t. vil sagen først blive endelig afsluttet i 2028.

 

 

For os er det vigtigt at:

Mindske madspil

Producere af danske råvarer

Bruge årstidens råvarer